Muotikutsut tai POP-UP-putiikki

Jos omistat liiketilan, jossa haluat järjestää asiakkaillesi muodikkaan tapahtuman, voin tuoda paikalle POP-UP-putiikin. Tuon tullessani kolme rekillistä sesongin uutuuksia, jotka voi ostaa suoraan mukaansa - tarvittaessa Capri Collectionin vaatteita voi tilata lisää myös verkkokauppani kautta, jos oikeaa kokoa haluamastasi vaatteesta ei ole rekissä heti saatavilla. Muiden mallistojen kohdalle valikoima on aina päivän tilanteen mukaan. Uutta valikoimaa saapuu lähes joka viikko sesongin aikana!

fx_aw20.jpg

POP-UP-putiikissa voitte rauhassa sovittaa vaatteita ja saatte lisäksi ammattitaitoista palvelua ja samalla opastusta väri- ja pukeutumisasioissa.

POP-UP-tapahtumista ilmoittelen myös omilla facebook-sivuillani, mikäli tapahtuman järjestäjänä näin haluat!

Mikäli haluat liikkuvan vaatekaupan paikalle omaan tilaisuuteesi/kahvilaasi/toimistoosi/kampaamoosi/hoitolaasi/keskukseesi/tyhjään liiketilaasi, ota yhteyttä! Vähintään 10-12 innokasta asiakasta pitäisi olla varmasti paikalla, niin pakkaan autoni ja tuon sesongin ihanimmat vaatteet tarjolle! Tilaisuuden järjestäjänä/yhteyshenkilönä saat pienen kiitoksen vaivannäöstäsi.

Muotikutsut voit järjestää myös kotonasi; tulen paikalle kolmen rekin kanssa, kunhan osallistujia on vähintään 8. Kutsujen järjestäjänä saat 25€ alennusta omista ostoistasi!

Helpoimmin ja kätevimmin voit järjestää muotikutsut ystävillesi varaamalla kotiputiikin yksityiskäyttöön: varaukseen tarvitaan ainoastaan 5 varmaa osallistujaa! Kotiputiikissa tarjonta on laajimmillaan ja saat järjestäjänä alennusta 5% vieraidesi ostossummasta.

 Täältä löydät Capri Collectionin kuvaston ja verkkokauppani (kuvasto kohdassa "inspiration").

Ota yhteyttä, niin sovitaan aika ja paikka sesongin muodikkaimmalle POP-UP-tapahtumalle tai muotikutsuille!