TERVETULOA OSTOKSILLE!

kuisti.jpg

Kotiputiikki on hieman erilainen vaateliike...

Tunnelmallisessa vanhassa maalaistalossa sijaitseva kotiputiikki antaa puitteet rauhalliselle ja kiirettömälle ostoshetkelle; ostokset saat kätevästi heti mukaasi, sovituskoppi on ihanan tilava ja lempeästi valaistu, kuppi tai kaksikin erinomaista Nespresso-kahvia tai haudutettua teetä sisältyy vierailuusi asiantuntevan ja kokeneen myyjän luona. Maksuvälineenä niin kotiputiikissa, muotikutsuilla kuin POP-UP-putiikissakin käy pankki-ja luottokortit sekä käteinen (ei tilisiirrot). Kotiputiikkiin voit mainiosti tulla yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa; putiikin ovet aukeavat aina, kun vaan olen kotona, joten kannattaa soitella 0400-632997 ja sopia aika!

Kotiputiikki on avoinna yleensä torstaisin ja perjantaisin klo 15-19 sekä lauantaisin klo 12-16 ja kaikkina muina aikoina sopimuksen mukaan. Ilmoitan joka sunnuntai facebook-sivuillani seuraavan viikon varmistetut aukioloajat - muista käydä tykkäämässä sivuistani, niin pysyt ajan tasalla!

Muotikutsut maalaismaisemassa

Järjestän edelleen muotikutsuja ja helpoimmin ne onnistuvat täällä viehättävässä kotiputiikissani - sinä kutsut vieraat (5-12 henkeä) ja tuot tarjoilut - minä tarjoan tilat ja Nespresso-kahvit/teen ystäville haudutettua teetä. Kutsujen järjestäjänä saat itsellesi vieraidesi ostosten loppusummasta 5% ostosedun (Eli jos kutsumiesi vieraiden ostokset ovat yhteensä esim. 1200€, saat hyvityksenä omista ostoistasi 60€.)

kotiputiikki.jpg

Muotikutsut omalle ystäväporukallesi voit järjestää alkuviikosta sekä sunnuntaisin. Varaa oma aikasi pikaisesti! Jos tuntuu, ettei noille päiville millään saada kutsuja järjestymään, myös varsinaiset putiikkipäivät voidaan ottaa yksityiskäyttöön, kunhan sovimme siitä hyvissä ajoin!